Aktiviteter

Medlemsfordeler

Treningssenter

Alle aktive medlemmer i bedriftsidrettslaget tilbys topp treningsfasiliteter i høyskolens kjellerlokaler, på campus Kvadraturen i Oslo.

Alle som ønsker å benytte treningssenteret må signere en treningskontrakt hvor en gjør seg kjent med gjeldende vilkår og regler, dette gjøres i en av høyskolens resepsjoner. Tilgang til treningssenter legges til ditt ansattkort når kontrakt er signert og treningsavgift på kr 200 (2019) er betalt.

På dagtid bruker Institutt for helsevitenskap tidvis fasilitetene som undervisningslokaler (se TimeEdit for undervisningstider), men det er mye ledig kapasitet både morgen og ettermiddag/kveld.

PT

Institutt for Helsevitenskap ansetter årlig flere studenter fra instituttets bachelorgrader, som bemanner treningssenteret alle ukedager mellom kl. 15:00 – 19:00. Bedriftsidrettslaget sponser deler av denne ordningen, noe som gir alle medlemmer tilgang til å booke gratis PT-timer (maks en (1) PT-time i uka).

 

 

 

 

 

 

Første gang hos PT?

PT-timene er for alle, og det starter med en prat før treningen starter, slik at de får kartlagt hvilke mål eller ønsker du har med treningen, uansett om det handler om å komme igang med trening, få hjelp til teknikk i visse øvelser, eller kanskje målet ditt er å gå ned i vekt eller å bli sterkere.

Hvor møter du opp?

Oppmøte ferdig oppvarmet ved veilederkontoret mellom styrkerommet og gruppetreningssalen i kjelleren i P-bygget, kontordøren er alltid åpen når veileder er på kontoret (15:00 – 19:00). Dersom døren er lukket, er veilederen i en av treningssenterets etasjer.

Booking av PT-time gjøres direkte til de personlige trenerne på trening@kristiania.no (maks en (1) PT-time i uka).

Gruppetrening

I samarbeid med bedriftsidrettslaget vil det også settes opp ukentlige gruppetreningstilbud, gratis for alle medlemmer.

 

 

 

 

Instruktørene ved treningssenteret og enkelte ansatte på høyskolen arrangerer gruppetimer, slik som sirkeltrening, styrketrening, yoga og spinning. Alle timer er lagt opp slik at alle kan være med. Instruktørene vil komme med alternativer som gjør øktene lettere eller vanskeligere etter behov. Timene varer normalt i 45 eller 60 minutter, det er en fordel om du har varmet opp på forhånd.

Booking av gruppetreninger gjøres her.

Utlån

Alle bestillinger gjøres per e-post, instruks for henting/tilgjengelighet får du vite deretter.

  • Utstyret kan lånes for inntil en uke av gangen
  • Alt lån er gratis for medlemmer
  • Mislighold av lånt utstyr kan medføre erstatningsplikt

Friluftsutstyr

Ut på tur, men mangler utstyr? For at flest mulig skal få oppleve turlivets gleder, leier vi ut friluftsutstyr gratis til våre medlemmer.

1 x Reinsfjell Superlight 3 kuppeltelt med to innganger og to bagasjerom, den perfekte blanding av lav vekt (2,5kg) og høy komfort

1 x Stormkjøkken – Trangia 25-4 UL med gassbrenner, du må selv ordne med gass.

1 x Termos – Stanley 0,7L

2 x Liggeunderlag (186x58x1,4)

2 x Sitteunderlag

1 x Tollekniv

1 x Førstehjelpspakke

 

Annet

1 x Bordtennis-sett (2 bordtennis-racketer og baller)

2 x Frisbeegolf-sett

2 x Beachflagg til promotering av Bedriftsidrettslaget og Høyskolen Kristiania på arrangementer

11 x Tekniske trøyer med Høyskolen Kristiania logo (S 4, M 6, L 1)

Holmenkollstafetten

Bedriftsidrettslaget stiller lag til Holmenkollstafetten som arrangeres i mai måned hvert år. Alle medlemmer oppfordres til å bli med og representere Høyskolen Kristiania. Ta kontakt med oss dersom du er interessert!

Trimlotteri

Bedriftsidrettslaget avholder trimlotteri to ganger i året, i juni og desember. Medlemmer får utdelt lodd etter antall loggførte treningsaktiviteter vår- og høstsemesteret.

Medlemmer må registrere seg innen 31. januar for å kunne delta i trekningen for vårsemesteret, ved innmelding etter fristen må en ha betalt medlemskontingent innen 30. juni for å kunne delta i trekningen for høstsemesteret.

Premiene er gavekort fra sportsforretning:

  1. premie kr 5000
  2. premie kr 1500
  3. premie kr 1500
  4. premie kr 1000
  5. premie kr 1000

Sykle til jobben

Bedriftsidrettslaget ønsker å legge til rette for at flest mulig ansatte bruker sykkel til og fra arbeid, og på fritiden. Vi jobber derfor aktivt for å legge til rette for sykkelparkering på arbeidsplassen, med tilgang på utstyr for enkelt vedlikehold og reparasjon, samt dusj- og garderobefasiliteter. Ta kontakt dersom du har spørsmål eller forslag til utbedringer.

Strava

Meld deg inn i klubben vår på Strava, «Høyskolen Kristiania BIL».

Oslo Bedriftsidrettskrets

Bedriftsidrettslaget er medlem av Oslo Bedriftsidrettskrets (OBIK), informasjon om deres aktivitetstilbud kan sees på OBIK.no.

Medlemstilbud gjennom Bedriftsidretten.