Aktiviteter

Medlemsfordeler

Treningssenter

Alle aktive medlemmer i bedriftsidrettslaget tilbys topp treningsfasiliteter i høyskolens kjellerlokaler, på campus Kvadraturen i Oslo.

Alle som ønsker å benytte treningssenteret må signere en treningskontrakt hvor en gjør seg kjent med gjeldende vilkår og regler, dette gjøres i en av høyskolens resepsjoner. Tilgang til treningssenter legges til ditt ansattkort når kontrakt er signert og treningsavgift på kr 200 er betalt.

Fasilitetene tilhører School of health sciences, som bruker de som undervisningsrom (se TimeEdit for undervisningstider), det er derfor viktig at vi viser hensyn til dette og ikke trener når de gjennomføres undervisning eller eksamener i lokalene. Det er stort sett mye ledig kapasitet både morgen og ettermiddag/kveld.

Personlig trener

Det tilbys nå to gratis timer med personlig trener (PT) på treningssenteret i året, og dersom det er ønskelig å fortsette med oppfølging av PT kan det deretter gjøres mot en kostnad på kr 200 per time. Timene forhåndsbetales i resepsjonen Prinsens gate, som for Studentklinikken.

PT-timer avtales direkte med de personlige trenerne på e-post trening@kristiania.no. Spesifiser gjerne hvilken PT du ønsker en time med;

 • Jonas Gundersen
 • Oscar Andersen
 • Sofia Brevik-Persson
 • Thomas Larssen

Dersom du er forhindret fra å møte til avtalt time må dette meldes ifra om innen 24 timer før timen skal starte. Dersom dette ikke følges vil en måtte betale for timen i sin helhet. Skulle en PT bli syk eller hindret fra å møte til avtalt time, bortfaller kostnaden for den aktuelle timen.

Gruppetrening

Bedriftsidrettslaget vil tilby ulike gruppetreninger gjennom året, gratis for alle medlemmer. Følg med på vår Facebook-gruppe!

 

 

 

 

Utlån

Alle bestillinger gjøres per e-post, instruks for henting/tilgjengelighet får du vite deretter.

 • Utstyret kan lånes for inntil en uke av gangen
 • Alt lån er gratis for medlemmer
 • Mislighold av lånt utstyr kan medføre erstatningsplikt

Friluftsutstyr

Ut på tur, men mangler utstyr? For at flest mulig skal få oppleve turlivets gleder, leier vi ut friluftsutstyr gratis til våre medlemmer.

1 x Reinsfjell Superlight 3 kuppeltelt med to innganger og to bagasjerom, den perfekte blanding av lav vekt (2,5kg) og høy komfort

1 x Stormkjøkken – Trangia 25-4 UL med gassbrenner, du må selv ordne med gass.

1 x Termos – Stanley 0,7L

2 x Liggeunderlag (186x58x1,4)

2 x Sitteunderlag

1 x Tollekniv

1 x Førstehjelpspakke

 

Annet

1 x Bordtennis-sett (2 bordtennis-racketer og baller)

2 x Frisbeegolf-sett

2 x Beachflagg til promotering av Bedriftsidrettslaget og Høyskolen Kristiania på arrangementer

11 x Tekniske trøyer med Høyskolen Kristiania logo (S 4, M 6, L 1)

Holmenkollstafetten

Bedriftsidrettslaget stiller lag til Holmenkollstafetten som arrangeres i mai måned hvert år. Alle medlemmer oppfordres til å bli med og representere Høyskolen Kristiania. Ta kontakt med oss dersom du er interessert!

Trimlotteri

Bedriftsidrettslaget avholder trimlotteri to ganger i året, i juni og desember. Medlemmer får utdelt lodd etter antall loggførte treningsaktiviteter vår- og høstsemesteret.

Medlemmer må registrere seg innen 31. januar for å kunne delta i trekningen for vårsemesteret, ved innmelding etter fristen må en ha betalt medlemskontingent innen 30. juni for å kunne delta i trekningen for høstsemesteret.

Premiene er gavekort fra sportsforretning:

 1. premie kr 5000
 2. premie kr 1500
 3. premie kr 1500
 4. premie kr 1000
 5. premie kr 1000

Sykle til jobben

Bedriftsidrettslaget ønsker å legge til rette for at flest mulig ansatte bruker sykkel til og fra arbeid, og på fritiden. Vi jobber derfor aktivt for å legge til rette for sykkelparkering på arbeidsplassen, med tilgang på utstyr for enkelt vedlikehold og reparasjon, samt dusj- og garderobefasiliteter. Ta kontakt dersom du har spørsmål eller forslag til utbedringer.

Strava

Meld deg inn i klubben vår på Strava, «Høyskolen Kristiania BIL».

Oslo Bedriftsidrettskrets

Bedriftsidrettslaget er medlem av Oslo Bedriftsidrettskrets (OBIK), informasjon om deres aktivitetstilbud kan sees på OBIK.no.

Medlemstilbud gjennom Bedriftsidretten.