Aktiviteter

Medlemsfordeler

Treningssenter

Alle aktive medlemmer i bedriftsidrettslaget tilbys topp treningsfasiliteter i høyskolens kjellerlokaler, på campus Kvadraturen i Oslo.

Alle som ønsker å benytte treningssenteret må signere en treningskontrakt hvor en gjør seg kjent med gjeldende vilkår og regler, dette gjøres i en av høyskolens resepsjoner. Tilgang til treningssenter legges til ditt ansattkort når kontrakt er signert og treningsavgift på kr 200 er betalt.

Fasilitetene er først og fremst undervisningsrom for School of Health Sciences (se TimeEdit for undervisningstider), det er derfor viktig at vi viser hensyn til dette og ikke planlegger for eller gjennomfører egentrening når arealene er i bruk til undervisnings- og eksamens-aktiviteter. Det er stort sett mye ledig kapasitet morgen og ettermiddag/kveld.

Utlån

Alle bestillinger gjøres per e-post, instruks for henting/tilgjengelighet får du vite deretter.

  • Utstyret kan lånes for inntil en uke av gangen
  • Alt lån er gratis for medlemmer
  • Mislighold av lånt utstyr kan medføre erstatningsplikt

Friluftsutstyr

Ut på tur, men mangler utstyr? For at flest mulig skal få oppleve turlivets gleder, leier vi ut friluftsutstyr gratis til våre medlemmer.

1 x Reinsfjell Superlight 3 kuppeltelt med to innganger og to bagasjerom, den perfekte blanding av lav vekt (2,5kg) og høy komfort

1 x Stormkjøkken – Trangia 25-4 UL med gassbrenner, du må selv ordne med gass.

1 x Termos – Stanley 0,7L

2 x Liggeunderlag (186x58x1,4)

2 x Sitteunderlag

1 x Tollekniv

1 x Førstehjelpspakke

Annet

1 x Bordtennis-sett (2 bordtennis-racketer og baller)

2 x Frisbeegolf-sett

2 x Beachflagg til promotering av Bedriftsidrettslaget og Høyskolen Kristiania på arrangementer

11 x Tekniske trøyer med Høyskolen Kristiania logo (S 4, M 6, L 1)

Holmenkollstafetten

Bedriftsidrettslaget stiller lag til Holmenkollstafetten som arrangeres i mai måned hvert år. Alle medlemmer oppfordres til å bli med og representere Kristiania. Ta kontakt med oss dersom du er interessert!

Trimlotteri

Bedriftsidrettslaget avholder trimlotteri to ganger i året, i juni og desember.

For å opparbeide seg lodd i trimlotteriet må det gjennomføres minst 30 minutter sammenhengende fysisk aktivitet. Det genereres ett lodd per gjennomførte fysisk aktivitet, og summen av disse rapporteres inn til gitt frist for vår- og høstsemesteret.

Premiene er gavekort fra sportsforretning:

  1. premie kr 5000
  2. premie kr 1500
  3. premie kr 1500
  4. premie kr 1000
  5. premie kr 1000

Sykle til jobben

Bedriftsidrettslaget ønsker å legge til rette for at flest mulig ansatte bruker sykkel til og fra arbeid, og på fritiden. Vi jobber derfor aktivt for å legge til rette for sykkelparkering på arbeidsplassen, med tilgang på utstyr for enkelt vedlikehold og reparasjon, samt dusj- og garderobefasiliteter. Ta kontakt dersom du har spørsmål eller forslag til utbedringer.

Strava

Meld deg inn i klubben vår på Strava, «Høyskolen Kristiania BIL».

Oslo Bedriftsidrettskrets

Bedriftsidrettslaget er medlem av Oslo Bedriftsidrettskrets (OBIK), informasjon om deres aktivitetstilbud kan sees på OBIK.no.

Medlemstilbud gjennom Bedriftsidretten.