Aktiviteter

HOME 68°nord

Høyskolene Kristiania og foreningen HOME 68°nord inviterer ansatte til å delta i konkurransen 68°nord i Piemonte, Italia, 3-6 juni, 2019.68°nord er en konkurranse tilsvarende mesternes mester. Finn mer informasjon her. Formålet med konkurransen og opplevelsen er å bidra til gøy på jobben samt å styrke relasjonen mellom kolleger. Opplevelsen vil bestå av konkurranser (sykling, svømming, hinderløype, styrketester, quiz), transport, overnatting på vingårder i dobbelt- eller enkeltrom, frokoster, luncher, og middager.Du vil få dekket overnattingene og transport i Italia av oss til en verdi av kr. 5.000. En egenandel på kr. 5000 per deltaker må innbetales innen 2 uker etter påmelding. Egenandelen skal dekke kjøp av flybilletter og måltider.VIKTIG: Påmeldingen må skje lagvis og påmelding sendes til: rune.bjerke@kristiania.no. Kravet er 4 deltakere per lag, minimum 2 kvinner. Noen deltakere kan kvalifiseres til å kunne bruke el-sykkel (maks 1 per lag). Det er plass til 5 lag, maks. 20 personer.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *