Aktiviteter

Skritt- og aktivitetskonkurranse

Vi gjentar suksessen med skrittellerkonkurransen fra i fjor, og tilbyr våre medlemmer å bli med på en 6 ukers skritt- og aktivitetskonkurranse fra 19. september til 31. oktober i regi av Dytt.no, hvor målet er å gå virtuelt fra Valencia til Barcelona. Alle som når frem til målet i tide er med i trekningen av fine premier!

«Alt du må gjøre er å gå eller utføre aktivitet som tilsvarer 10 000 skritt om dagen. Dine skritt overføres automatisk med Dytt Pro-appen og du kan enkelt registrere annen aktivitet i aktivitetstabellen. For å få laget i mål, skal alle holde et snitt på 10 000 skritt i konkurranseperioden.» – Dytt.no

Påmeldingsfrist her er satt til 9. september, og påmelding gjøres via bedriftsidrettslagets arrangement på Facebook.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *