Aktiviteter

Skritthelter 2019

Bedriftsidrettslaget arrangerte en skritt- og aktivitetskonkurranse for sine medlemmer i perioden 19. september til 31. oktober i år, hvor 21stk deltok i konkurransen om å ta seg 367km til fots fra Valencia til Barcelona på bakgrunn av registrerte skritt og aktiviteter, hvor beste lag og beste ansatt med flest registrerte skritt ble premiert med vandrepokaler for beste Skritthelter.

Under konkurransen fikk heisene stå til fordel for trappene, uttrykket «skrittskam» ble presentert som følelsen av å ikke nå dagsmålet på 10.000 skritt, og flere tok seg en ekstra fottur for å nå frem til Barcelona i tide.

Vi gratulerer laget «De beste på HK» som med en knepen seier over «Mobile Technology Lab» stakk av med prisen for beste lag, og Kamilla Kolvig som feide alle konkurrenter av banen om å bli beste ansatt med flest registrerte skritt (ryktes at hun ikke har registrert alle økter i frykt for at det skulle se for voldsomt ut).

Kampanjen regnes som vellykket, og vi ser frem til å delta igjen med enda flere deltakere neste gang!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *