Aktiviteter

Endring i tilbud på treningssenteret

Til informasjon vil det inntil videre ikke lengre kunne tilbys PT-timer og organiserte gruppetreninger i regi av assistentene som tidligere har vært ansatt av School of health sciences til å drifte treningssenteret.

Alle medlemmer som betaler treningsavgift vil allikevel kunne fortsette å bruke treningssenteret til egentrening som tidligere(*), og bedriftsidrettslaget vil organisere og gjennomføre forskjellige gruppetreninger gjennom året. Vi kommer tilbake med ny informasjon når vi vet mer om hvordan det endelige tilbudet vil bli i  2020.

* Husk å vise hensyn til at det er undervisningslokaler for School of health sciences, med å ikke trene når det er satt opp undervisning og eksamener.

Godt nytt tog aktivt år!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *