Aktiviteter

Vil du være med på bedriftslaget i fotball?

​Kristiania Bedriftsfotball har startet andre del av bedriftsfotballen på best mulig vis, med to knallsterke seire i høstens to første kamper. Vil du være med på suksessen?

Spenningen var til å ta og føle på

Flere var spente på nivået etter sommerferien, men i første kamp fikk kritikerne svar på tiltale da Rørprosjekt FK ble regelrett feid av banen. Vi stoppet ikke før det stod 13-1 i protokollen. Samtlige spillere fikk oppleve den største æren som finnes, nemlig å sette ballen i mål med Kristiania-logoen på brystet. Til og med vår pålitelige målvakt og kaptein Ola Martin Jensen Larsen fikk i andre omgang prøve seg lenger fram i banen, en taktisk genistrek som resulterte i 2 mål for vår eminente sisteskanse!

Nyrekruttering ga solide resultater

To uker senere møtte vi sterk motstand i kampen mot Justice League, som på det tidspunktet lå på en respektabel 3.plass i bedriftsligaen. Likevel, de hadde lite å stille opp med når Kristiania-maskineriet har begynt å få momentum. I en taktisk batalje ble sluttresultatet hele 4-0 til Kristiania, hvor vi igjen viste at vi kan hamle opp med de beste! Ekstra gledelig var det at stortalentet Benjamin Åvitsland leverte en kjempekamp og satte sine to første mål i Kristiania-drakta. I tillegg fikk nysignering Pål Nakken sin debut, en debut som oste av rutine og erfaring, og kan allerede betegnes som en kjemperekruttering!

Bli med på laget?

Kunne du tenke deg å være med på denne herligheten?

Treningene er åpne for alle medlemmer i Kristiania Bedriftsidrettslag (BIL), og alle er hjertelig velkomne. 

Så børst støv av de gamle fotballskoene og ta turen innom, vi gleder oss til å se deg med ballen i beina!

Beste hilsener, Ola og Håvard

Saken er skrevet av Ola Martin.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *