Aktiviteter

Nytt år, nye muligheter

Dersom du ønsker å bli medlem i BIL melder du deg inn via Min Idrett her: https://medlemskap.nif.no/12860. Huk av for om du vil være medlem på treningssenteret i Kvadraturen også (Trimrom) så behandles dette fortløpende og faktura sendes ut.

Faktura for alle som allerede er medlemmer ble sendt ut forrige uke.

Vi har planer om å iverksette flere aktiviteter i år, men venter med å gå ut med mer informasjon om dette til vi ser at det er realistisk å kunne få gjennomført. Enn så lenge er tilgangen til treningssenteret åpen for de som har betalt kontingent for det, og utlån av friluftsutstyr er også mulig.

Har du spørsmål kan du kontakte oss på bil@kristiania.no.

Med ønske om et sprekt og friskt 2022!

  • Kamilla, leder BIL

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *