Aktiviteter

Aktiviteter 2023

Faktura for medlemskontigent ble sendt ut i starten av januar.

Dersom du ønsker å bli medlem i BIL melder du deg inn via Min Idrett her: https://medlemskap.nif.no/12860. Huk av for om du vil være medlem på treningssenteret i Kvadraturen også (Trimrom) så behandles dette fortløpende og faktura sendes ut.

I 2023 er det blant annet fotball, yoga, stafett, skrittellerkonkurranse og annet gøy på planen. Vi legger ut informasjon om aktivitetene på vår facebookside (lenket i margen til høyre). Som vanlig er også tilgangen til treningssenteret i Kvadraturen åpen for de som har betalt kontigent for det, og utlån av friluftsutstyr er også mulig.

I Bergen er padel og yoga blant aktivitetene som holdes.

Har du spørsmål kan du kontakte oss på bil@kristiania.no.

Mvh Kamilla, styreleder

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *