Aktiviteter

En pinne for campus Bergen

Siste etappen ble bemannet 18 timer før start og det er første gang etter pandemien hvor campus Bergen stiller stafettlag til Bergen City Marathon. Når vi målet om en helt gjennomsnittlig tid og å holde oss skadefri?

Rekrutteringen startet uheldig, ettersom arrangementet var på årets første langhelg og flere ikke kunne stille. Etter frafall bare dager i forkant var vi heldige og fikk fylt ut alle ti etappene av løpet, som tilsammen er et halvmaraton.

«Solen er her! Det er bare at vi ikke ser den så ofte» sa arrangøren i regnet. Utenom sommer, fikk vi oppleve alle de andre årstidene denne lørdagen. Men, hverken nordavind eller hagel kunne stoppe oss, bare kondisen. Av de nesten 400 lagene som var påmeldt knuste vi sisteplassen med en god halvtime. Og vinnerlaget kom så vidt tre kvarter foran oss i mål. Alt i alt en stor seier.

Maktdemonstrasjonen ble feiret med en festlunsj og medaljen flagret høyt på brystet. I 2024 skal vi dominere enda mer ved å være enda mer gjennomsnittlig og skadefri!

(Teksten er skrevet av Sindre Sommerfelt, nestleder i styret, holder til ved campus Bergen)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *