Aktiviteter

Blod, svette og bedriftsidrettslag i Bergen 

Går det an å vinne en futsal-cup uten en eneste trening? Nei. Men, går det an å ha det kjekt og skape minner for livet; absolutt! 

Som en del av aktivitetstilbudet i Bergen meldte vi på et lag på Bergen Vest sin futsal-cup. Dette er første gang Bergen Vest åpner opp for flere enn tamiler-lag. 

Lite visste vi at en sykdomsbølge skulle skylle over campus Bergen og resultere i en tom innbytterbenk. Heldigvis var laget sammensatt av krigere. Allerede i første kamp slo uhellet til og en av våre spillere ble satt ut av en voldsom leggstrekk. Det sies at vi hadde den mest aktive målvakten i hele turneringen. Uheldigvis måtte han en tur på legevakten etter å ha spilt to av tre kamper med fingeren både brukket og ute av ledd. Laget kjempet videre, men måtte se seg slått av motspillere som var både uskadet og fulltallig. 

Selv om pokalen glapp ble vi invitert til neste cup, allerede til høsten. Med et par treninger før den tid regner vi med å være uslåelige. I hvert fall i teorien. 

Utover ballsport tilbyr HK BIL i Bergen arrangement som yoga, padel, buldring, tur og den årlige Bergen City Marathon stafetten.  

(Teksten er skrevet av Sindre Sommerfelt, en av våre herlige initiativtakere i Bergen)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *