Aktiviteter

Sentrumsløpet 2023

HK BIL skal stille med bedriftslag til «bedriftsduellen» i Sentrumsløpet i Oslo den 22. april 2023, og medlemmer av HK BIL som ønsker å være med får startkontingenten dekket. I «bedriftsduellen» har man valget mellom 5 km og 10 km; begge deler bidrar til bedriftens deltakelse. I 2022 var det Kiwi som vant bedriftsduellen, kan vi slå dem i år?

Selv om dette er en konkurranse er det er viktig å påpeke at Sentrumsløpet er for både nybegynnere, mosjonister og eliteløpere og man trenger ikke være supersprek for å delta. Du kan velge om du vil løpe sammen med noen eller løpe for egen bestetid.

Hvis du ønsker å delta kan du fylle ut dette formsskjemaet.

Påmeldingsfrist er 15.03 og du må ha betalt medlemskontingent i HK BIL for å delta. Er du ikke medlem? Da er det bare å melde seg inn via MinIdrett: https://medlemskap.nif.no/12860 Medlemskap koster 150 kr i året.

Her finner du informasjon om løpet: https://sentrumslopet.no/lag/

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *