Aktiviteter

Flott fjelltur med god grillmat

Idrettslaget i Bergen markerte en aktiv vårsesong med sommeravslutning på fjellet.

Kollegaene var allerede svette før start denne hete maidagen. Fra campus Hansaparken gikk turen gjennom ærverdig boligfelt før skogen tok oss imot ved Knatten. Fjellet tilbød en etterlengtet bris og behagelig skygge. Da vi støtte på et kinesisk tursitfølge visste vi at det ikke var langt igjen. Pittoreske Skomakerdiket glimret da vi fant oss til rette ved vannet. Mens grillen varmet seg opp kastet flere seg uti diket.

Et variert matutvalg prydet tallerkenen når maten kom av grillen og nysgjerrige ender og ekorn kom tiggende nære. Til og med en måke hadde tatt turen til fjells i håp om en smak av godsakene. Etter de gode samtalene, ble grillen slukket og plassen ryddet. Følget delte seg i to for å gå hver sin vei, men endte med å komisk støte i hverandre på andre siden av vannet. Det er ingen planer om å starte opp en orienteringsgruppe, med det første.

Denne vårsesongen legger vi bak oss padeltennis, buldring, løping og tur. Flere gleder seg allerede til høsten!

Teksten er skrevet av Sindre Sommerfelt, nestleder i Kristiania BIL.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *